Karin Granbecks Fina Rum AB

Hej igen, alla fina läsare, och välkomna tillbaka hit till min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt trevlig vecka så här långt. I det här inlägget idag så hade jag tänkt att rekommendera en städfirma till er läsare, då det verkligen har varit någonting som har varit oerhört efterfrågat här på bloggen. Dock så handlar det inte så mycket om hemmet som det handlar om kontorsstäd för er på Södermalm, Norrmalm eller i Vasastan här i Stockholm. Det är nämligen så att jag, som många av er redan vet, skriver för det mesta här på bloggen om familj och familjeliv, men det är ju även så att jag är egen företagare och har ett kontor på Södermalm för alla dem av er som inte hade någon aning om det.

Från vad jag vet så är det även en hel del företagare som läser min blogg och därför så tänkte jag att det här kunde vara någonting som var behjälpligt för en del av er. Jag har nämligen valt att, efter ett par goda rekommendationer och en massa lovord, vända mig till Karin Granbecks Fina Rum AB som har hjälpt mig på ett effektivt, noggrant och professionellt sätt med att hålla mitt kontor snyggt och rent. Jag tycker verkligen att Karin Granbecks Fina Rum AB är hur duktiga som helst och det känns faktiskt just därför ganska så kul och bra för min del att få kunna rekommendera dem till er. De förtjänar verkligen uppmärksamheten och jag hoppas lite på att det här bidrar till det! Hur som helst så ska jag inte babbla på så himla mycket mer om det här idag, utan jag tänkte istället att jag faktiskt skulle ta och länka er vidare ifall det är så att ni känner er intresserade!

Du gillar kanske också...