Här får du gudomligt god mat

Hejsan, hejsan. Välkomna till ett nytt inlägg här på min blogg, det är ett inlägg som ska handla om min nya favoritrestaurang. Det är en restaurang i Ale som heter Ristorante Da Umberto, de har otroligt god mat för allas behov.

Första gången jag besökte den här restaraurangen första gången med min familj när vi skulle fira min sons nya jobb, han fick själv bestämma restaurang och valde denna. I efterhand är jag riktigt glad att han gjorde det, annars hade jag nog inte varit medveten om dem och deras goda mat. När vi klev innanför dörren blev vi mottagna av en trevlig man som jobbade där, vi blev satta vid ett bord och fick en meny som vi kunde kika på. Vi bestämde oss för varsin maträtt och lade en beställning, efter en liten stund kom de ut med fyra rätter som såg väldigt smakrika och goda ut. Vi alla var så exalterade att vi inte ens hann fotografera maten innan vi högg in, precis som vi hade trott smakade den gudomligt gott. Jag är verkligen positivt överraskad över denna restaurang i Ale, deras goda mat och service gav mig verkligen ett bra intryck. Det var så pass bra att jag efter den kvällen har besökt dem flera gånger tillsammans med både familj och vänner, varje besök blir alltid lika bra. Jag kan faktiskt medge att det här är min nya favoritrestaurang, det är alltid dit jag går om jag får chansen att välja restaurang. Det har även blivit den restaurang i Ale som jag och min familj alltid går till när vi ska fira något speciellt.